Het douchetoilet van je dromen

Het aloude standaard toilet maakt steeds vaker plaats voor het moderne douchetoilet. Als kwaliteitsspeler op de badkamermarkt introduceert Villeroy & Boch niet zomaar een nieuw douchetoilet douchetoilet. Het stijlvolle douchetoilet Viclean-I100 van Villeroy & Boch met hoogtechnologische snufjes markeert een kersverse kwaliteitsstandaard in de toiletwereld en is verkrijgbaar bij X²O Badkamers.

    

Aangenaam verfrissend

Een eenvoudig maar prachtig design gecombineerd met een heleboel interessante opties, da's waar de Viclean voor staat. Het toilet met simpel ontwerp heeft de uitstraling van een normaal exemplaar maar kan zoveel meer! Genieten van je toiletbezoek doe je vanaf nu op maat want je kan zowel de temperatuur als de intensiteit van de waterstraal personaliseren. Reinig je bips met water in plaats van met papier en geniet van een fris en schoon gevoel na elk toiletbezoek. Je hoeft enkel maar even de handdoek te gebruiken om het water af te deppen. Het wellness karakter van de verwarmde waterstraal krijg je er zomaar bovenop. De smalle zitting integreert zich bovendien onopvallend in elke badkamerstijl. Waarop wacht je nog om voor het ViClean douchetoilet te kiezen?

  

Uitermate comfortabele toptechnologie

De Viclean is een typisch hangtoilet maar zonder rand. Daardoor blijft het langer proper en krijgt vuil geen kans. Bovendien is deze douche wc uitgerust met de DirectFlush® toilettechnologie die ervoor zorgt dat je grondig maar toch stil kan spoelen. Je watersterktevoorkeur instellen doe je via een handige app of via de bijgeleverde afstandsbediening. Maar ook de afstandsbediening heeft een eenvoudige, intuïtieve regeling van alle functies en wordt gekenmerkt door een heldere vormgeving. Comfortabele toiletpassages gegarandeerd. Kortom, het perfecte plaatje voor in jouw badkamer.

    

X²O staat je bij met advies

Ga je de badkamer verbouwen of is je toilet toe aan vervanging? Overweeg dan zeker om een Viclean-I100 van Villeroy & Boch in huis te halen. Makkelijk te installeren en het allerbeste wat de toilettechnologie vandaag te bieden heeft. Nog niet 100% procent overtuigd? De X²O badkameradviseurs helpen je graag met al je vragen. Zo kom je vast en zeker met geschikt douchetoilet buiten met gebruiksvriendelijke bediening, goed zitcomfort en makkelijk onderhoud. Beloofd!