Ultieme cadeautips voor moederdag.

De beste cadeautjes zijn persoonlijk, betekenisvol en onverwacht. Natuurlijk wil je dat jouw moederdagcadeautje aan die voorwaarden voldoet, maar hoe? Wij lijsten een aantal niet-alledaagse, maar zeker geslaagde geschenkjes voor je op. Deze cadeautjes zijn de perfecte combinatie tussen stijlvol en praktisch. Je mama zal ze elke dag met plezier gebruiken, beloofd!

  1. Zeg het met Solid Surface
  2. Trend: zwarte accessoires
  3. Persoonlijke boodschap
  4. Zie het groots

Zeg het met solid surfaceSolid surface is een hoogwaardig en zeer duurzaam materiaal. Het straalt luxe en elegantie uit, net als jouw mama! Kies bijvoorbeeld voor een juwelendoosje, waar je bij wijze van extra verrassing een juweeltje of briefje in kan verstoppen. Op een make-up plateau kan je mama overzichtelijk en stijlvol haar make-up uitstallen. Een tandenborstelhouder is essentieel in elke badkamer, maar niet iedereen heeft er eentje uit chic solid surface. Jouw mama binnenkort wel?


     

Trend: zwarte accessoires


Met zwarte legplankjes creëer je een fijn zwart accent én wat extra opbergruimte. Bied aan om de plankjes zelf te installeren en je scoort nog meer punten bij je mama!Ook zwart kraanwerk is momenteel helemaal hip. Kranen zijn eenvoudig te vervangen en geven de badkamer meteen een compleet nieuwe sfeer. Zo geef je je mama een mini badkamer make-over cadeau…Hoe vervelend is het als je uit de douche of bad stapt om dan te merken dat je je handdoek bent vergeten? Bespaar je mama in de toekomst dit ongemak, met een stijlvol handdoekenrek.


Persoonlijke boodschapSpiegeltje spiegeltje aan de wand, wie is de mooiste mama van het land? Schenk haar een fijn make-up spiegeltje. Voor een extra vertederend effect: plak een post-it met een opbeurende boodschap op de spiegel. Wat dacht je van: ‘lieve mama, je bent de mooiste’?


     

Zie het grootsWil je echt all-out gaan deze moederdag? Dan kan je je mama uiteraard een prachtig vrijstaand bad schenken. Een oase van luxe en rust waar ze ongetwijfeld zal kunnen ontspannen.

Jouw perfect Moederdag cadeau gevonden? Combineer met een mooi bloemetje & een ontbijt op bad en je bent er helemaal klaar voor!