Hansgrohe FinishPlus, jouw badkamer in trendy kleuren!

Hansgrohe lanceert de trendy FinishPlus collectie. Het innovatieve badkamericoon speelt hiermee in op dé interieurtrends van het moment. Zo breng jij op een creatieve manier de trendkleuren in jouw badkamer.


De Hansgrohe FinishPlus collectie zorgt ervoor dat elke interieurliefhebber zijn badkamer tot in de kleinste details kan personaliseren. Zoals steeds combineert Hansgrohe ook voor deze FinishPlus collectie een hoge dosis functionaliteit complexloos met tijdloze esthetiek.


Hansgrohe selecteert enkele matte kleuren, Matt Black en Matt White, voor de fans van moderne architectuur. Zo geef je jouw badkamer net dat tikkeltje meer. Beide matte kleuren combineren prachtig met zowel witte als donkere wastafels of wastafels in natuursteen. Ga jij voor een pittig black&white contrast of voor subtiele nuances?Daarnaast besteedt Hansgrohe ook bijzondere aandacht aan de metallic kleuren. Brushed Bronze, een geborstelde look voor goudkleurige kranen, zal van jouw kraanwerk de blikvanger in je badkamer maken. Gegarandeerd een perfecte match in een industrieel of luxueus interieur.De Hansgrohe FinishPlus collectie doet beroep op de tijdloze modellen Talis en Metropol. Deze stijliconen onder de wastafelkranen krijgen door hun hoogwaardige afwerkingslaag een bijkomende dimensie. Maar er is meer. Met de diverse douchekranen (zowel als set of als inbouwmodule) en uiteenlopende badkranen zal de collectie van Hansgrohe FinishPlus je in staat stellen je complete badkamerinrichting een persoonlijke touch te geven.

Kom langs in een showroom van X²O en beleef de volledige collectie.

Alle kranen staan in de showroom uitgesteld. Onze badkameradviseurs helpen je graag bij je keuze.Maak een afspraak!