BatiWooow / 6 Badkamertrends / Gekleurde kranen / Brushed Gunmetal kranen

Brushed GunMetal badkamerkranen zijn een schot in de roos!

Gekleurde kranen zijn een slimme manier om van je badkamer het paradepaardje van je interieur te maken. De Brushed GunMetal kranen van Blaufoss combineren een stoer karakter met een verfijnd design.

Geef kleur aan elke kraan

Een wastafelkraan in Brushed GunMetal is een goed begin, maar je kan zoveel meer doen dan dat. Blaufoss heeft namelijk elk type kraan voorzien van deze aantrekkelijke kleur. Zo breng je dit pittig accent aan doorheen je hele badkamerinterieur.

        

Deze Blaufoss kranen zijn beschikbaar in Brushed GunMetal:

Brushed GunMetal kranen passen in elke designtrend

De geborstelde GunMetal grijstint geeft een stoere vibe en doet dan ook snel denken aan een interieur in industriële stijl.

Maar jij hebt de inrichting van je badkamer volledig zelf in de hand! Wees creatief en bedenk eens wat je nog allemaal met de Brushed GunMetal gekleurde kranen kan doen.

Gebruik bijvoorbeeld GunMetal kranen als contrast tegenover zachte kleuren op de muren en warme houten badkamermeubelen. Of als aanvulling op meubelen met betonlook.

    

Blaufoss staat garant voor topkwaliteit - 8 jaar garantie

De collectie Brushed GunMetal kranen is onderdeel van de Blaufoss Spirit Collectie. Alle gekleurde 'brushed' kranen in deze collectie bestaan uit een hoogwaardige, massieve messing, afgewerkt met een PVD-coating. Het binnenwerk bestaat uit kwalitatieve keramiek en zorgt voor een soepele regeling van je watersterkte en de temperatuur.

Op alle gekleurde kranen in de Blaufoss Spirit Collectie krijg je 8 jaar garantie!

      
Overtuigd van de Blaufoss Brushed GunMetal kranen?


Ontdek GunMetal kranen in de webshop!