Balmani badkamermeubelen

> Op zoek naar meer inspiratie? Blader door de meubel catalogus!

Van klassiek tot strak modern. Balmani verwent je met een veelzijdig assortiment aan stijlen, afwerkingen en afmetingen zodat je je ideale badkamermeubel à la carte kan samenstellen. Het ‘Mix & match’-concept laat je eindeloos combineren! “Combine your elements” luidt de spreuk van Mitra Elements. En terecht, want met de losse elementen componeer je eigenhandig je persoonlijke badkamer in functie van uw beschikbare ruimte. Zo creëer je moeiteloos een badkamer zo uniek als jij!

Balmani douches

> Op zoek naar meer inspiratie? Blader door de douche catalogus! 

Je droomdouche à la carte! Een inloopdouche met of zonder draaideur, op maat van jouw badkamer? Met Balmani kies je voor een persoonlijke touch tot op het niveau van de douchebak, profieltypes, kleuren en glasmotieven met vaste hoogte van 2 m. Groots minimalisme! De Grande collectie staat voor eenvoud en elegantie. Het minimalistisch design schept licht en ruimte. Met de Grande glaspartijen kan je kiezen uit glas met een hoogte van 2 m tot aan een plafondhoogte van 2 m 60. Met Grande is het elke dag maximaal genieten van ‘state of the art’ minimalisme.

Balmani baden in solid surface

> Op zoek naar meer inspiratie? Blader door de bad catalogus!

Dompel je onder in onze design blikvangers. Alle Balmani baden worden vervaardigd in hoogwaardig mat solid surface. Dit luxueuze en duurzame materiaal garandeert je een stijlvolle, strakke en naadloze afwerking. Elk bad is een knap staaltje design en dat vertaalt zich in alle details. Balmani laat niets aan het toeval over om bad-ervaring te bieden waar jij van droomt.

Balmani toiletmeubelen en handwassers

> Op zoek naar meer inspiratie? Blader door de toiletmeubelen catalogus!

Ook ‘kleinere’ ruimtes mogen best gezien worden. Dat bewijst Balmani met een veelzijdig aanbod toiletmeubelen in verschillende stijlen van strak modern tot klassiek. De stijl van je badkamer naadloos laten aansluiten bij je toiletruimte, kan perfect met de Balmani. Voor wie het graag minimalistisch houdt, zijn er de Balmani handwassers. Subtiel, in verschillende materialen en afmetingen, sieren ze elke toiletruimte. ‘Less is more’ is de boodschap voor wie hiervoor kiest.


> Op zoek naar meer inspiratie? Blader door het Balmani Mitra lookbook!

De Balmani Mitra collectie kenmerkt zich door de schuine afwerking van de handgrepen. Balmani Mitra combineert tijdloze elegantie met minimalistisch modern design. Het lijnenspel van Mitra tovert je badkamer om in een oase van rust en zorgt voor een optische verruiming van je badkamer. Een karakter met een ‘edge’, letterlijk en figuurlijk. 


De zijden van het Mitra-meubel zijn stuk voor stuk schuin afgewerkt. Dat zorgt voor een lijnenspel dat het badkamermeubel scherpzinnig maakt. Een vleugje eigenzinnigheid, zonder toegevingen en ‘straight to the point’. Mitra heeft vele gedaantes. Haar veelzijdigheid en flexibiliteit zijn haar troeven. Met een veelvoud aan wastafels, waskommen, kranen,...

Mix & match naar hartenlust! Mitra past zich moeiteloos aan in elke omgeving, van klassiek tot modern, van ‘boho chic’ tot ‘rough luxe’.