Badkamermeubelsets

Het assortiment badkamermeubelen is bij X2O zeer uitgebreid naargelang de gewenste stijl, afmetingen en budget. Uitvoeringen in eik of lak, modern, klassiek of tijdloos of een typische cottage stijl? Een staand of zwevend meubel, in combinatie met spiegelkast, spiegelpaneel of kolomkast? Alles is mogelijk. De merken Balmani, Storke, House of Ascott, Linie en SanyOne bieden voor elk type badkamer de gepaste oplossing.

Lees meer over de mogelijkheden of bekijk alle badkamersmeubelsets.

Kleuren en houtsoorten

    

Staand of zwevend

     

Soorten wastafels

    

Wastafels in verschillend materiaal

   

Kleine badkamer of badkamer met een een schuin dak

Een badkamer op maat van de beschikbare ruimte? Geen probleem!

    

Prijsklasse

Ga voor méér badkamer, wat uw budget ook is!

   

Mix & Match

Heb je renovatieplannen of ben je toe aan een nieuwe badkamer? Dan begint je zoektocht vaak met rondsurfen op het internet, het bezoeken van een showroom of het doorbladeren van catalogi en folders. Ook Pinterest en Instagram zijn erg geschikte media om ideeën en inspiratie op te doen. Begin maar al te dromen!


Heb je dan toch het badkamermeubel gevonden dat je aanspreekt, dan is het net niet de kleur die je wil of past de afmeting niet in je badkamer of… Er is altijd wel iets waardoor jouw badkamerdroom dan niet in vervulling kan gaan.


Geen paniek, staar je niet blind op wat je ziet. Wat velen niet weten is dat je zelf je favoriete badkamermeubel kan samenstellen. Dit kan je makkelijk doen met een eenvoudig stappenplan. Bekijk ons stappenplan in de video hiernaast!


video

Video: Mix en match in 4 stappen