Een hangtoilet zorgt ervoor dat de vloer onder het toilet makkelijk kan schoongemaakt worden. Het inbouwreservoir wordt in de muur ingebouwd, wat voor een minimalistisch design zorgt. Laat u inspireren door verschillende uitvoeringen van Luca Varres, Linie, Sany One, House of Ascott, Duravit, Geberit en Villeroy & Boch.

Een nieuw toilet kopen? Kies voor een hang wc

Is je toilet aan vervanging toe? Neem dan eens een kijkje in ons assortiment hangtoiletten. Een hang wc is niet alleen praktisch, maar ziet er bovendien modern en minimalistisch uit.

De voordelen van een hang wc

Steeds meer mensen vervangen hun staande toilet voor een hang wc. Dit is niet voor niets. Een hangend toilet heeft namelijk diverse voordelen. Ten eerste is een hang wc uiterst praktisch. Omdat dit toilet niet op de grond staat, kun je hier gemakkelijk onder poetsen. Dit betekent dat je de vloer onder het toilet zonder enige moeite stralend schoon kunt krijgen.

Daarnaast wordt het inbouwreservoir van een hang wc meestal in de muur gebouwd. Hierdoor heeft een hang wc een moderne en minimalistische look.

Kies zelf jouw spoelrand

Wij verkopen hangtoiletten met verschillende spoelranden. Je kiest zelf welke hang wc het beste bij jouw wensen en verwachtingen aansluit. Hierbij kun je kiezen uit een toilet met randloos spoelsysteem, standaard spoelrand of dunne spoelrand.

Een hang wc met randloos spoelsysteem heeft geen spoelrand. Dit maakt het gemakkelijker om het toilet grondig te reinigen. Wil je wel een toilet met spoelrand? Dan heb je de keuze uit een hang wc met een standaard spoelrand of dunne spoelrand.

Easy clean zitting

Niemand vindt het echt leuk om het toilet te poetsen, maar met de easy clean zitting wordt dit wel een stuk gemakkelijker. Deze zitting kun je namelijk gemakkelijk van de toiletpot loskoppelen en weer terugklikken. Dit betekent dat je niet meer onder de zitting door hoeft te poetsen, maar deze tijdens het schoonmaken gewoon verwijdert. Na het poetsen plaats je de zitting weer terug.

Inbouwtoiletten van uitstekende kwaliteit

Wij vinden het belangrijk dat je jaren plezier hebt van jouw hang wc van X2O. Daarom verkopen we enkel inbouwtoiletten van uitstekende kwaliteit. Bij hang wc kopen heb je de keuze uit merken als Geberit, House of Ascott, Linie, Luca Varess en Villeroy & Boch.

X2O: ook voor accessoires, inbouwreservoirs en duwplaten

Heb je een geschikte hang wc gevonden? Kijk dan ook eens naar onze toilet accessoires. Hiermee maak je jouw toiletruimte of badkamer helemaal af. We verkopen onder andere wc borstels en toiletrolhouders.

Tip: koop je een zwart hangtoilet? Neem dan zwarte accessoires. Zo creëer je een geheel.

Heb je naast een nieuw toilet ook een inbouwreservoir of duwplaat nodig? Dan zit je ook goed bij X2O. Wij verkopen alle elementen die jij nodig hebt om jouw toilet of badkamer een echte make-over te geven. Tip: een PROMO-set bestaat uit een hang wc en inbouwreservoir. Je koopt deze set voor een extra aantrekkelijke prijs.