Maak je bestelling compleet

Aanbevolen producten Onderstaande producten bevelen we aan in combinatie met het gekozen product (je kan ze afvinken indien niet gewenst).

  • Gratis levering in België vanaf € 200
  • Gratis stockage (tot 6 maanden na aankoop)
  • 100% servicegericht

Totaalprijs:
€ 499,00 -45.00% = € 274,45

Productbeschrijving

Met het Metro hangtoilet leverde Luca Varess een absolute klassieker af. Door voor deze wc te kiezen, kies je voor een enorm duurzame optie uit bijzonder stevig materiaal. Je kan er dus zeker van zijn dat je Metro toilet jaren meegaat. Ook de wc-bril trekt die lijn door: luxueus en duurzaam mét softclose. Het kletteren van een wc-bril die dichtgegooid wordt, is dus voltooid verleden tijd.

  • De wc-bril is een luxueuze uitvoering van stevig materiaal. Een duurzame keuze dus voor een badkamer waarin geleefd wordt.
  • Het Metro hangtoilet is ook beschikbaar in een plaatsbesparende uitvoering, zodat hij ook in de krappere toiletruimtes een plekje kan krijgen.Door de smalle toiletrand (smartflush) reinigt deze wc zichzelf grondig. Bovendien is hij ook makkelijk schoon te maken.
Merk Luca Varess
Type spoelrand Dunne spoelrand Smartflush
Zitting Luxe wc-bril. zachtsluitend
Naam Metro fino rimslim
Reeks Metro
Easy Clean (zitting) Ja
Ophanging Verborgen
Compact Nee
Diepte 545 mm
Afstand boorgaten 180 mm
SKU (artikel nummer) 61738

Al deze toiletten zijn in porselein, prijzen inclusief WC-bril.

Hulp nodig bij je bestelling? Mail je vraag naar webshop@x2o.beof bel naar 050 32 82 93 (op weekdagen tussen 9-12 en 13-17 u.)