X2O universele kalkverwijderaar 500ml
€ 22,99
  • X2O universele kalkverwijderaar 500ml
X2O universele kalkverwijderaar 500ml
€ 22,99

Productbeschrijving

Maak op regelmatige basis gebruik van de X²O universele kalkverwijderaar en kalkaanslag smelt weg als sneeuw in de zon.


Onderhoud glazen douchewand 

Door het spattende water is je glazen douchewand gevoelig voor kalkaanslag. Om dat te voorkomen, is het aangewezen na elk gebruik de glaswand af te spoelen met koud water en droog te wrijven met een zachte doek of een douchewisser. Reinig daarbovenop het glas met een glasreiniger voor gebruikelijk onderhoud. Je kan hiervoor gebruik maken van de X²O glazen wand reiniger. Om kalkaanslag te verwijderen gebruik je de X²O kalkverwijderaar.


Keramische waskommen/tabletten:

Door de zeer lage porositeit is het niet nodig om een impregneer middel te gebruiken. Producten als was, olieachtige zepen, en vlekstop (waterafstotende producten) worden dus afgeraden. Voor het reinigen en onderhouden van keramische tabletten kan je gebruik maken van warm water en een detergent zoals de X²O universele badkamerreiniger . Volg steeds de voorschriften op de verpakking van het product. Bij kalkaanslag kan gebruik gemaakt worden van een antikalk product zoals de X²O Universele kalkverwijderaar. Producten op basis van waterstoffluoride mogen niet gebruikt worden op keramiek.


Porseleinen waskommen/tabletten:

Maak je porseleinen waskom/tablet dagelijks schoon met water en een vochtige zachte doek, en droog het oppervlak telkens zorgvuldig af. Water- en zeepvlekken verwijder je met behulp van een milde reiniger zonder schuurmiddelen of zuren. De X²O universele badkamerreiniger is geschikt voor gebruik op porselein. Spoel na gebruik telkens grondig af. Kalkaanslag kan je verwijderen met de X²O universele kalkverwijderaar. Hardnekkige vlekken op porselein kan je wegwerken met schuurpoeder. Je strooit wat van het poeder op het porseleinen oppervlak en voegt wat water toe. Met de ruwe kant van een schuursponsje kan je de vlek wegschrobben. Is de vlek nog niet weg? Dan kan je gebruik maken van een puimsteen.Soort onderhoud Chroom/Inox
Inhoud 0.5 l
Merk X2O
Barcode 5414599077728
WebSKU 21581

X2O universele kalkverwijderaar 500ml

€ 22,99
Direct leverbaar overal in België.