X2O massieve teak protector 250ml
€ 19,99
  • X2O massieve teak protector 250ml
X2O massieve teak protector 250ml
€ 19,99

Productbeschrijving

Teakhout is een tropisch hardhout en is een zeer duurzame houtsoort. Door het hoge oliegehalte dat teak van nature heeft, is het lang bestand tegen verroting. Teak heeft van nature uit een honingbruine kleur maar ook bij massief teakhout treden er verschillen op. Deze zijn eigen aan het materiaal en variaties in kleur, tekening en structuur geven teakhout een uniek karakter.

Voor installatie: Om het hout te laten acclimatiseren plaats je de meubelen ongeveer twee weken voor de installatie in de ruimte waarin ze zullen geplaatst worden. Let op dat je ze niet te dicht bij een warmtebron (radiator) of in direct zonlicht plaatst. Meubelen in massieve teak worden onbehandeld geleverd en dienen voor installatie behandeld te worden met een protector zoals de X²O protector voor massief teak hout. Breng het product aan met een doek of kwast en verdeel egaal. Breng meerdere lagen aan voor een optimale bescherming. Herhaal deze behandeling twee tot vier keer per jaar.

Let op: Tabletten in teakhout worden wel behandeld geleverd, dit om het hout extra te beschermen tegen het regelmatig contact met spatwater. De tabletten dienen dus niet behandeld te worden met een protector.Soort onderhoud Teak
Inhoud 250
Merk X2O
Barcode 5414599757941
WebSKU 65218

X2O massieve teak protector 250ml

€ 19,99
Direct leverbaar overal in België.