X2O chroom/inox polisher 500ml
€ 19,99
  • X2O chroom/inox polisher 500ml
X2O chroom/inox polisher 500ml
€ 19,99

Productbeschrijving

Hoe houd ik mijn kraan glanzend?

Kalk, vette vingers en zeep kunnen makkelijk schade veroorzaken aan de toplaag van je inox of chroom kraanwerk. Reinig daarom regelmatig om een glanzende uitstraling te bewaren! 


  • Chroom
    Kalkaanslag is een van de meest voorkomende kwaaltjes bij chroom kraanwerk. Je kan kalkaanslag beperken door je product bij installatie te behandelen met autopolish, een middel dat ook gebruikt wordt om de carrosserie van auto’s te poetsen. Herhaal de behandeling met autopolish halfjaarlijks. Om kalk te verwijderen kan je gebruik maken van de X²O kalkverwijderaar. Reinig chroom regelmatig met een milde reiniger zoals de X²O chroom reiniger en wrijf droog met een zachte doek. Om de natuurlijke glans van chroom te herstellen en een dunne beschermlaag te creëren, kan je gebruik maken van de X²O chroom polisher. Agressieve reinigingsmiddelen vermijd je beter, want die kunnen de chroomlaag aantasten.
  • Inox
    Het is een fabeltje dat inox of roestvrij staal ongevoelig is voor oxidatie. Blootstelling aan dampen of vloeistoffen kan de beschermende, roestbestendige laag aantasten. Onderhoud daarom je kraanwerk regelmatig met een zachte doek en een mild reinigingsmiddel zoals de X²O inox reiniger. Voor grondige reiniging en bescherming kan je gebruik maken van de X²O inox polisher. Gebruik geen staalwol of schuurmiddelen die krassen achterlaten.

Soort onderhoud Chroom/Inox
Inhoud 0.5 l
Merk X2O
Barcode 5414599166590
WebSKU 31283

X2O chroom/inox polisher 500ml

€ 19,99
Direct leverbaar overal in België.