Lithofin easy-clean onderhoudsproduct 500ml
€ 20,99
  • Lithofin easy-clean onderhoudsproduct 500ml
Lithofin easy-clean onderhoudsproduct 500ml
€ 20,99

Productbeschrijving

Graniet/marmer:

Reinig je douchebak of waskommen/tablet in graniet of marmer na elk gebruik met een licht vochtige doek met zuiver water en wrijf nadien droog, zodat resten van zeep en kalk niet kunnen indrogen op het oppervlak. Voor het dagelijks onderhoud van je douchebak of waskom/tablet raden we Lithofin MN Easy Clean aan. Om langdurig van je douchebak of waskom/tablet te genieten zal je bij normaal gebruik minimaal twee keer (graniet) of vier keer (marmer) per jaar de vlekstopbehandeling (impregneren) moeten herhalen zodat de steen waterafstotend en bestand blijft tegen vlekken. Om te testen of een nieuwe vlekstopbehandeling nodig is, breng je zuiver water aan op de natuursteen en wacht je 30 seconden. Nadien droog je het water met een doek en kijk je of er een afwijking is in kleur tussen het bevochtigde en niet-bevochtigde gedeelte. Als de kleur afwijkt, is het tijd voor een nieuwe behandeling. Volgende producten mogen niet gebruikt worden op graniet of marmer: azijn, zuren, antikalk, producten die chloor bevatten, ammoniak, bleekmiddel of olie houdende producten. Vermijd ook het gebruik van schuurmiddelen of schuursponsen, deze veroorzaken krassen. 


Solid Surface:

Solid surface is een niet-poreus materiaal dat je eenvoudig kan onderhouden met een vochtige doek of spons en een zacht reinigingsmiddel zoals Lithofin MN Easy Clean. Solid surface regelmatig in cirkelbewegingen reinigen, helpt de oorspronkelijke staat van het materiaal te bewaren en voorkomt slijtage. Zo blijft je solid surface waskom/tablet in perfecte staat.


Quartz:

Het reinigen van een Quartz wastafel doe je met water en milde zeep of neutraal reinigingsmiddel zoals Lithofin MN Easy-Clean. Spoel na en droog af met een zachte doek. Vermijd het gebruik van volgende producten: bleekmiddel, azijn, agressieve zuren, producten met een hoge pH (pH>10), producten op basis van Chloor, aceton (vb. nagellakverwijderaar), ontstoppers, schurende materialen. Producten die oliën of poeders bevatten kunnen restanten achterlaten en moeten direct en grondig afgespoeld worden.


Soort onderhoud Natuursteen
Inhoud 500
Merk Lithofin
Barcode 4001524018928
WebSKU 35774

Lithofin easy-clean onderhoudsproduct 500ml

€ 20,99
Direct leverbaar overal in België.