Spiegelkasten

Spiegelkasten

Storke Bèta spiegelkast natuur eik 120x60cm
promo
Storke Bèta spiegelkast beton grijs 80x60cm
promo
Storke Bèta spiegelkast natuur eik 100x60cm
promo
Storke Bèta spiegelkast mat wit 100x60cm
promo
Storke Bèta spiegelkast mat zwart 120x60cm
promo
Storke Bèta spiegelkast natuur eik 80x60cm
promo
Storke Bèta spiegelkast mat wit 120x60cm
promo
Storke Bèta spiegelkast mat wit 80x60cm
promo
Storke Bèta spiegelkast beton grijs 100x60cm
promo
Storke Bèta spiegelkast beton grijs 120x60cm
promo
Storke Bèta spiegelkast beton grijs 60x60cm
promo
Storke Bèta spiegelkast mat zwart 100x60cm
promo
Storke Bèta spiegelkast mat zwart 80x60cm
promo
Storke Bèta spiegelkast mat wit 60x60cm
promo
Storke Bèta spiegelkast natuur eik 60x60cm
promo
Storke Bèta spiegelkast mat zwart 60x60cm
promo
Storke Bèta spiegelkast hoogglans wit 100x60cm
promo
Storke Bèta spiegelkast hoogglans wit 60x60cm
promo
Storke Bèta spiegelkast hoogglans wit 80x60cm
promo
Storke Bèta spiegelkast hoogglans wit 120x60cm
promo
Storke Bèta spiegelkast hoogglans wit 70x60cm
promo

Spiegelkasten

Een spiegelkast is een stijlvolle, praktische en ruimtebesparende oplossing voor elke badkamer, groot of klein. Ontdek het uitgebreide aanbod spiegelkasten van X2O Badkamers, die allemaal online te bestellen zijn. Of laat je inspireren en informeren in één van onze 21 showrooms, verspreid over heel België. Daar staan onze professionele badkameradviseurs klaar om je te helpen met de spiegelkast die aan al jouw wensen voldoet.

De voordelen van een spiegelkast

Badkamers zijn vaak gelimiteerd in oppervlakte, maar er moet veel in gebeuren. Het is een ruimte om je 's ochtends vroeg snel en efficiënt klaar te maken voor de dag, maar ook de plek om je terug te trekken voor een moment van verzorging en ontspanning. De nodige spullen moeten een plekje krijgen in de badkamer, van handdoeken tot verzorgingsproducten en medicijnen. Dit staat de rustgevende functie van de badkamer soms in de weg.

Een spiegelkast - het woord zegt het al - is twee in één: een kast voor het bewaren van je badkamerbenodigdheden en een spiegel voor de dagelijkse verzorging. Spiegelkasten zijn daarmee een slimme uitkomst voor deze veelgebruikte ruimte in huis. Kies je toch liever voor een losse spiegel, bekijk dan ons aanbod badkamerspiegels en toiletspiegels.

Een spiegelkast met dubbele spiegels

Extra mogelijkheden biedt de spiegelkast met dubbele spiegels, waarvan de deuren aan beide zijden een spiegel vormen. Ideaal is de spiegelkast met 3 deuren. Door deze deuren tegen elkaar open te zetten, kun je ook je achterhoofd bekijken. Dankzij zo'n spiegelkast weet je 's ochtends zeker dat je er piekfijn uitziet.

In elke badkamer past een spiegelkast

Hoe groot of klein jouw badkamer ook is, er is altijd een passende spiegel te vinden. De spiegelkast van 70 cm biedt al veel opbergruimte. In een ruimere badkamer maak je met de spiegelkast van 120 cm of de spiegelkast van 130 cm breed optimaal gebruik van de ruimte. Een meubel met impact, dat jouw badkamer de uitstraling van een chic hotel geeft.

Verlichting bovenop je spiegelkast

Het is vaak zo dat er te weinig natuurlijk licht binnenkomt in de badkamer, daarom is badkamerverlichting een belangrijk onderdeel voor jouw badkamer. Bij X2O kan je kiezen tussen wandverlichting of verlichting voor op jouw spiegelkast te plaatsen. Deze zijn eenvoudig te monteren en zullen het gebruiksgemak van uw badkamer nog meer vergroten.

Leverancier van topmerken

X2O Badkamers is trotse leverancier van de beste merken in de badkamerwereld. Ons assortiment omvat spiegelkasten in talloze stijlen, van kwaliteitsmerken als Linie, Storke en Balmani. Stuk voor stuk geselecteerd op basis van hun kwaliteit en brede aanbod, zo is er een spiegelkast voor elke stijl.

Jouw badkamer, jouw stijl

Of je nu zoekt naar een rustieke houten badkamerkast of een spiegelkast met strakke, zwarte afwerking, bij X2O vind je altijd een kast die past. Krijg je de smaak al te pakken? Onze service stopt niet bij een spiegelkast. Laat je inspireren in onze showrooms en creëer samen met ons de badkamer van je dromen.

Ga voor een badkamer in dezelfde stijl als je spiegelkast of mix verschillende meubels en elementen uit onze collectie tot jouw ideale en unieke badkamer. Ontdek alle mogelijkheden in badkamermeubels, toiletmeubels, hangtoiletten en staande toiletten, waskommen, bidets en toiletaccessoires om jouw badkamer compleet te maken.

Jouw droombadkamer binnen handbereik

In onze showrooms staan we klaar om samen met jou de ideale badkamer te realiseren, die niet alleen praktisch, maar ook stijlvol is. Hier heb je alle tijd om rond te kijken en onze experts staan altijd klaar voor professioneel advies op maat. Al is online bestellen natuurlijk ook mogelijk. Dan wordt jouw spiegelkast of complete badkamer snel en vakkundig thuis afgeleverd. En ook online staan we natuurlijk klaar om al je vragen te beantwoorden.