Badkamerspiegels

Linie Lunar spiegel rechthoek 120x80cm met verlichting
promo
Linie Lunar spiegel rechthoek 80x80cm met verlichting
promo
Linie Lunar spiegel rechthoek 100x80cm met verlichting
promo
Linie Lunar spiegel rechthoek 60x80cm met verlichting
promo
Linie Vista spiegel rechthoek 60x70cm
promo
Linie Vista spiegel rechthoek 120x70cm
promo
Linie Vista spiegel rechthoek 40x70cm
promo
Linie Vista spiegel rechthoek 80x70cm
promo
Linie Vista spiegel rechthoek 100x70cm
promo
Linie Riflessi spiegel rechthoek 98x80cm
promo
Linie Riflessi spiegel rechthoek 118x80cm
promo
Linie Riflessi spiegel vierkant 78x80cm
promo
Linie Riflessi spiegel rechthoek 58x80cm
promo

Spiegeltje, spiegeltje aan de wand? Je badkamer is de mooiste van het land

Je badkamer is niet volledig zonder een goede badkamerspiegel. Het is een functioneel object dat je helpt om je te schminken of je tanden te poetsen. Een spiegel draagt bovendien bij aan de algemene uitstraling van de badkamer. Een spiegel zorgt verder voor een mooie lichtverdeling en -weerkaatsing in de badkamer en maakt de badkamer visueel groter. Maar wist je dat er een grote keuze is in spiegels, en dat je bovendien ook badkamerspiegels vindt met ingebouwde verlichting of verwarming?

Badkamerspiegel zwart of wit, met houten of metalen rand

De vorm van de badkamerspiegel bepaalt voor een groot stuk de stijl van je badkamer. Voor een klassieke en rustieke look, ga je voor een ronde badkamerspiegel of een ovale badkamerspiegel. Eventueel kies je een model met een speciale decoratieve afwerking aan de rand, bijvoorbeeld een rand in hout of metaal, zoals een zwarte badkamerspiegel.

Voor een moderne en strakke look ga je dan weer voor een badkamerspiegel met strakke lijnen. Dit is dan bijvoorbeeld een spiegel met een vierkante vorm of rechthoekige vorm, met of zonder rand. Typische maten zijn een badkamerspiegel 120 cm of een badkamerspiegel 100 cm. Een badkamerspiegel rond 80 cm is eveneens een optie.

Spiegel badkamer: zorgt voor sfeer en rust

Wil je een nieuwe badkamerspiegel plaatsen, dan kun je meteen ook kiezen voor een spiegel met ingebouwde verlichting. Deze zijn heel geliefd en hebben veel voordelen. Je kiest bijvoorbeeld een badkamerspiegel met led verlichting. Het voordeel van een dergelijk model is dat je geen schaduwvorming hebt als je voor je spiegel staat en meteen is er ook sfeerverlichting. Naast de algemene verlichting van je badkamer zorgt een badkamerspiegel met verlichting dus voor accent- of sfeerverlichting. Een topper is de Balmani Giro spiegel met verlichting.

Badkamerspiegel anti condens, het kan!

Ga je voor een luxueuze badkamer en hou je van technische snufjes, dan kies je voor een spiegel met verwarming. Jazeker, bij een dergelijk systeem wordt de spiegel opgewarmd. Het grote voordeel is dat je dan geen last meer hebt van condensvorming op de spiegel nadat je een bad of een douche genomen hebt. Condens zet zich altijd vast op de meest koude plaatsen, en in de meeste gevallen zijn dit de ramen en de spiegels.

Vierkante of ronde spiegel badkamer, het kan allemaal

Je vindt bij X2O ovale, rechthoekige, ronde, afgeronde en vierkante badkamerspiegels. We hebben ook een keuze in diverse stijlen, waarbij je de keuze hebt bij onze merken Balmani, House of Ascott, Linie of Storke.

Een badkamerspiegel kun je in vele vormen kiezen, maar ook het concept spiegel is heel breed bij X2O. Je personaliseert je badkamer volledig door bijvoorbeeld een spiegelkast te kiezen, waardoor je extra oppervlak in de badkamer voorziet. Bij X2O hebben we ook een ruime keuze in toiletspiegels voor toiletruimtes. Verlichting op maat voor je badkamer of toiletruimte vind je eveneens bij ons.

X2O is de winkel om de badkamer volledig in te richten. Naast een badkamerspiegel in diverse vormen en maten zijn wij ook de geknipte partner voor de volledige badkamerinrichting. Diverse accessoires zoals toiletaccessoires of badaccessoires, meubelsets in een landelijke of moderne stijl, of diverse soorten en stijlen waskommen? Je zoekt het, wij hebben het.

Badkamerspiegel kopen? Bezoek onze toonzaal!

Wens je meer informatie over de diverse soorten badkamerspiegels, bezoek dan zeker een van onze toonzalen of contacteer ons via de website.