Onderbouwkasten

Linie Lado wastafelonderkast 2 lades natuur eik 80x46cm zwevend
promo
Linie Lado wastafelonderkast 2 lades natuur eik 60x46cm zwevend
promo
Linie Lado wastafelonderkast 2 lades hoogglans wit 80x46cm zwevend
promo
Linie Lado wastafelonderkast 2 lades hoogglans wit 60x46cm zwevend
promo
Linie Lado wastafelonderkast 2 lades natuur eik 120x46cm zwevend
promo
Linie Lado wastafelonderkast 2 lades mat wit 80x46cm zwevend
promo
Linie Lado wastafelonderkast 2 lades beton donkergrijs 60x46cm zwevend
promo
Linie Lado wastafelonderkast 2 lades witte eik 120x46cm zwevend
promo
Linie Lado wastafelonderkast 2 lades beton donkergrijs 120x46cm zwevend
promo
Linie Lado wastafelonderkast 2 lades natuur eik 40x46cm zwevend
promo
Linie Lado wastafelonderkast 2 lades witte eik 80x46cm zwevend
promo
Linie Lado wastafelonderkast 2 lades beton donkergrijs 80x46cm zwevend
promo
Linie Lado wastafelonderkast 2 lades mat wit 60x46cm zwevend
promo
Linie Lado wastafelonderkast 2 lades mat wit 120x46cm zwevend
promo
Linie Lado wastafelonderkast 2 lades hoogglans wit 120x46cm zwevend
promo
Linie Lado wastafelonderkast 2 lades natuur eik 100x46cm zwevend
promo
Linie Lado wastafelonderkast 1 lade hoogglans wit 60x46cm zwevend
promo
Linie Lado wastafelonderkast 3 lades hoogglans wit 80x46cm staand
promo
Linie Lado wastafelonderkast 2 lades grijze eik 80x46cm zwevend
promo
Linie Lado wastafelonderkast 2 lades hoogglans wit 100x46cm zwevend
promo
Linie Lado wastafelonderkast 3 lades beton donkergrijs 120x46cm staand
promo
Linie Lado wastafelonderkast 2 lades grijze eik 100x46cm zwevend
promo
Linie Lado wastafelonderkast 2 lades donkere notelaar 80x46cm zwevend
promo
Linie Lado wastafelonderkast 2 lades mat zwart 80x46cm zwevend
promo

Wastafelonderkast nodig? Bij X2O vind je zeker wat je zoekt!

Onderbouwkast badkamer

Een wastafelonderkast staat niet alleen heel mooi in je badkamer, maar heeft ook een hele praktische functie. Een onderbouwkast is namelijk erg handig om je spullen in op te bergen. Daarnaast neemt een onderbouwkast geen extra plaats in, aangezien je hem onder je wastafel zet. Bij X2O vind je wastafelonderkasten in alle soorten en maten en voor ieder budget. Heb je er bovendien al eens aan gedacht om je onderkast wastafel te combineren met een wastafel of waskom, waarmee je een smaakvol geheel creëert? In ons assortiment tref je vele wastafels en waskommen aan van verschillende merken, kleuren en materialen. Met de juiste combinatie van wastafelonderkast en wastafel of waskom wordt je badkamer echt een plaatje.

Soorten en afmetingen

Als je op zoek bent naar een wastafelonderkast zul je ontdekken dat de keuze bij X2O enorm is. Allereerst kun je je afvragen of je liever een staande wastafelonderkast wilt of een zwevende onderbouwkast. Het voordeel van een staand model is dat deze meer opbergruimte biedt. Bij een zwevende onderkast hou je heel gemakkelijk de vloer onder de kast schoon. Een andere vraag is natuurlijk hoe groot je wastafelonderkast moet zijn. Bij een grotere badkamer wil je misschien liever een onderkast die wat groter is. Zo hebben we bijvoorbeeld een wastafelonderkast 100 cm en een wastafelonderkast 130 cm. Is je badkamer wat kleiner, dan past daar heel goed een wastafelonderkast 80 cm bij of een wastafelonderkast 90 cm. Verder kun je bij je kast nog kiezen voor 1,2,3 of 4 lades of een kast zonder lades. Wil je veel opbergruimte, dan heeft de Linie wastafelonderkast meerdere modellen met maar liefst 6 lades. Zo kun je moeiteloos al je spullen kwijt.

Kleuren en merken

In ons gevarieerde aanbod tref je hoogstaande kwaliteitsmerken aan, waaronder SanyOne, Linie, House of Ascott, Storke en Balmani. In de Balmani collectie hebben we bijvoorbeeld de Balmani Mitra onderbouwkast in elegante houtlook. Je hebt hier de keuze uit subtiele, natuurlijke kleuren, zoals een wastafelonderkast in teak voor een warme uitstraling of een wastafelonderkast in een prachtige diepe Amerikaanse notelaar kleur. Deze zwevende wastafelonderkast beschikt over zachtsluitende, regelbare lades en is al voorgemonteerd, zodat de onderbouwkast direct opgehangen kan worden. In de Lemon reeks van Balmani bieden we de Balmani Lemon Verde wastafelonderkast aan in verweerde eik voor een rustieke sfeer.. Het kleine handvat in geborsteld metaal maakt er een stijlvol geheel van.

Afwerking

Voor welke afwerkingen kun je bij ons allemaal kiezen? Als je van een natuurlijke uitstraling houdt, hebben we onder meer wastafelonderkasten in massief hout of onderkasten met een voelbare houtstructuur. Ga je voor een industriële look, dan zal de Linie Lado wastafelonderkast met een afwerking in beton donkergrijs je ongetwijfeld bevallen. Wil je liever een wastafelonderkast met een tijdloos karakter, dan zal de Storke Edge in mat zwart wellicht goed aansluiten bij wat je zoekt. Deze MDF gelakte wastafelonderkast zwart beschikt over 2 lades en heeft een schuine handgreep die verwerkt zit in het kastfront. Tot slot kun je je badkamer compleet maken met een elegante spiegel met een opvallend of juist subtiel kader of een  spiegelkast met dubbelzijdige spiegeldeuren in dezelfde stijl als je wastafelonderkast. Ook de verlichting vormt een essentieel onderdeel in de badkamer en bepaalt in zekere mate de sfeer. We hebben onder meer verlichting voor op je wand of voor op je spiegelpaneel of spiegelkast in bijvoorbeeld led-uitvoering.

Stijlen

Hoe kies je nu de wastafelonderkast die goed aansluit bij de stijl van je badkamer? Als je een design badkamer hebt, zal een wastafelonderkast in hoogglans er goed bij passen. Een strak ontwerp, zoals een vierkante kast met rechte lijnen, staat hier goed bij. Wil je een industriële of landelijke badkamer, dan hoort daar zeker een wastafelonderkast met natuurlijke materialen als beton of hout bij. Ook een eenvoudig design en rustige kleuren waaronder wit, zwart en grijs sluiten hier goed bij aan. Wist je trouwens dat we eveneens onderbouwkasten voor je toiletruimte hebben? Bekijk ons assortiment voor je wastafelonderkast toilet en maak ook van je toilet een stijlvolle ruimte. Heb je advies nodig? Je kunt voor meer informatie te allen tijde terecht bij onze experts. Natuurlijk ben je ook van harte welkom in één van onze showrooms. We helpen je graag verder!