Loft meubelset
€ 2.445,00 -45% =
€ 1.344,75
promo
  • Loft meubelset
  • Loft meubelset
Loft meubelset
€ 2.445,00 -45% =
€ 1.344,75
promo

Productbeschrijving

De Storke Loft badkamermeubelserie is een echte kameleon. In welke stijl je je badkamer ook wil inrichten, er is vast een kleur uit deze serie die in jouw ideale plaatje past. Of dat nu klassiek of modern is. Of je nu kiest voor tijdloos kraanwerk in chroom of hippe zwarte kranen.

De Storke Loft badkamermeubelset is een evenwichtige mix tussen comfort en degelijkheid en een moderne, tijdloze look. Zo krijg je een stijlvol meubel met een strakke rechte greep, dat verkrijgbaar is in een standaarddiepte van 52 cm of een plaatsbesparende uitvoering van 40 of 46 cm diep. De lades zijn uiteraard zachtsluitend zodat je ’s ochtends geen huisgenoten wekt tijdens je badkamerritueel.

Heb je zin om het vernieuwend aan te pakken? Kies dan voor een asymmetrische versie van dit meubel. Zo heb je extra ruimte naast je wastafel en creëer je een moderne uitstraling. Deze meubellijn is verkrijgbaar in de vertrouwde kleuren glanzend wit, grove eik en grove zwarte eik. Ontdek ook de vernieuwende mat wit of mat zwarte uitvoering. Perfect te combineren met innovatieve zwarte kranen. Voor ieder wat wils dus!

Afmetingen B 130.0 x D 52.0 x H 52.0 cm
Staand of zwevend Zwevend
Spiegel of spiegelkast Spiegelkast
Plaatsbesparend Nee
Kleur grove eik
Tablet materiaal Composietmarmer
Merk Storke
Naam Loft
Voelbare structuur Ja
Afwerking Voelbare Houtstructuur
Kolomkast Apart verkrijgbaar
Zachtsluitende lades Ja
Gemonteerd geleverd Ja (onderbouwkast)
Tablet type Precioza
SKU (artikel nummer) CB-1.4-meu004

Prijs inclusief onderbouwkast, tablet en spiegel(kast). Exclusief kraanwerk, kolomkasten, verlichting en opzetwaskommen.

Loft meubelset

€ 2.445,00 -45% =
€ 1.344,75
grove eik Composietmarmer B 130.0 x D 52.0 x H 52.0 cm
promo
Direct leverbaar overal in België.

Deze set bevat:

  • onderbouwkast
  • wastafel met geïntegreerde waskom
  • spiegelkast

    Tip: u kan deze meubelset zoals hier voorgesteld online aankopen. Andere kleuren, afmetingen of combinaties zijn enkel bestelbaar in onze winkelpunten.