Mitra meubelset
€ 4.696,00 -40% =
€ 2.817,60
promo
  • Mitra meubelset
Mitra meubelset
€ 4.696,00 -40% =
€ 2.817,60
promo

Productbeschrijving

Een Mitra meubel staat als een huis, maar dan in de badkamer. Dat betekent: degelijke kwaliteit en een tijdloze stijl. Kortom, een badkamermeubel waar je jarenlang plezier van zal hebben. Door te kiezen voor een uitvoering in verweerde eik, stijgt de temperatuur in je badkamer gegarandeerd een paar graden. Dankzij deze houtlook creëer je immers een warme en gezellige sfeer!

Je kan bij dit model kiezen tussen een zwevend of een staand meubel met frame in wit of zwart. Die keuze is volledig afhankelijk van jouw wensen en opbergnoden. De lade(s) zijn even strak afgewerkt als de rest van het meubel, voor de eenvoudige, moderne uitstraling die je zoekt. Maar vergis je niet, want onder al die eenvoud zit behoorlijk wat denkwerk. Daardoor ben je zeker van uitzonderlijk gebruiksgemak en bewezen kwaliteit. Denk maar aan de zachtsluitende lades bijvoorbeeld!

Met dit badkamermeubel uit verweerde eik haal je gezelligheid naar je badkamer. Dankzij de veelzijdigheid en flexibiliteit van het design van dit meubel past dit meubel zowel in een klassieke als moderne badkamer. Van ‘boho chic’ tot ‘rough luxe’…

Afmetingen B 180.0 x D 55.0 x H 52.0 cm
Meubel beschikbaar in deze breedte(s) 67,5, 75, 90, 135, 150, 180 cm
Staand of zwevend Zwevend
Spiegel of spiegelkast Spiegel
Plaatsbesparend Nee
Kleur Verweerde eik
Tablet materiaal Solid surface
Merk Balmani
Type kast Laden
Naam Mitra
Type spiegel Balmani Giro
Afwerking Eik
Zachtsluitende lades Ja
Kolomkast Apart verkrijgbaar
Settitle Mitra Zwevend Verweerde eik 180
Tablet type Stretto
SKU (artikel nummer) CB-1.2-meu120

Prijs inclusief onderbouwkast, tablet en spiegel(kast). Exclusief kraanwerk, kolomkasten, verlichting en opzetwaskommen.

Mitra meubelset

€ 4.696,00 -40% =
€ 2.817,60
Verweerde eik Solid surface B 180.0 x D 55.0 x H 52.0 cm
promo
Direct leverbaar overal in België.

Deze set bevat:

  • onderbouwkast
  • wastafel met geïntegreerde waskommen
  • spiegel

    Tip: u kan deze meubelset zoals hier voorgesteld online aankopen. Andere kleuren, afmetingen of combinaties zijn enkel bestelbaar in onze winkelpunten.