Regendoucheset kopen? X2O biedt uitstekende kwaliteit

Het wellness gevoel creëren in je eigen badkamer? Koop een regendouche of stortdouche. Een regendouche biedt je de optimale douche-ervaring. En dit gewoon in je eigen badkamer, iedere dag weer.

Een complete regendoucheset

Op deze pagina vind je ons assortiment regendouchesets. Een regendoucheset bevat alle elementen die je nodig hebt om thuis een regendouche te installeren. Wil je jouw badkamer verrijken met een regendouche? Dan raden wij je aan om een regendoucheset te kopen, zodat je direct alles in huis hebt.

X2O verkoopt regendouchesets van gerenommeerde merken. Denk hierbij aan de merken Blaufoss, Hansgrohe en Linie. En wil je een regendouche Grohe? Dan ben je bij ons ook aan het juiste adres. Of je nu een regendouche wil kopen met vierkante hoofddouche, een regendouche met ronde hoofddouche: bij ons zit je goed. Ook als je een regendoucheset zwart wil kopen, kun je slagen bij X2O.

Een douche met verschillende straalfuncties

Een regendouche bestaat uit een handdouche en een hoofddouche. Beide elementen kunnen een of meerdere straalfuncties hebben. Heeft een regendoucheset één straalfunctie? Dan kun je de straal van de douche niet zelf kiezen. Heeft een regendoucheset twee, drie of meer straalfuncties? Dan heb je de keuze uit meerdere stralen.

Een mengkraan of thermostatische kraan

We onderscheiden twee soorten kranen, namelijk de mengkraan en de thermostatische kraan. Een mengkraan is een traditionele kraan. Deze kraan ‘mengt’ koud en warm water met elkaar, om zo de ideale temperatuur te krijgen. Dit doe je door de knop van koud water en de knop van warm water te gebruiken.

Een thermostatische kraan of thermostaatkraan is een kraan met een ingebouwd thermostaat. Deze regelt de temperatuur van het water. In tegenstelling tot de mengkraan, doe je dit met één knop. Je draait de knop warmer of kouder om de ideale temperatuur te krijgen.

Een regendoucheset met safe touch

Sommige regendouchesets zijn uitgerust met safe touch. Bij een regendoucheset met safe touch wordt het oppervlak van de kraan nooit warmer dan de ingestelde temperatuur. Dit betekent dat je jouw handen niet kan verbranden aan jouw regendoucheset van X2O. Dat maakt het meteen een stuk veiliger.

Inbouw of opbouw regendouche

Voor je een regendoucheset koopt, moet je bepalen hoe je deze wil monteren. Bij regendoucheset kopen heb je de keuze uit een inbouw of opbouw regendoucheset.

Wil je jouw regendouche in de muur laten inbouwen? Kies dan voor een inbouw regendoucheset. Wil je de regendoucheset op de muur van de doucheruimte monteren? Dan kies je voor een opbouw regendouche. Een opbouw regendouche is gemakkelijk en snel te monteren. Bijkomend voordeel: een regendoucheset opbouw is gemakkelijk te monteren op dezelfde plek waar je nu je douche al hebt. Dit betekent dat je bij het plaatsen van een regendoucheset opbouw geen tegelwerk hoeft op te breken.