Hoekopstelling open

Bij X2O vind je zeker de open inloopdouche van je dromen!

Inloopdouche met open hoekopstelling

Overweeg je een open inloopdouche voor je badkamer? X2O biedt een ruim gamma aan inloopdouches met opening aan. Zo vind je inloopdouches in vele verschillende stijlen en formaten. Als je een inloopdouche met open hoekopstelling aanschaft, heeft dat een aantal voordelen. Het belangrijkste pluspunt is misschien wel dat een open douche heel veilig is, aangezien er geen drempel is waardoor je eventueel zou kunnen vallen. Ook is een open inloopdouche erg gemakkelijk te onderhouden, omdat er geen hoeken en randen zijn waar het vuil zich kan ophopen. Een minpunt van een open inloopdouche is dat de vloer nat wordt als het water niet snel genoeg wegloopt en dat de badkamer nat wordt door waterspetters. Dit kun je natuurlijk voorkomen met een goede afvoer en een wand.

Mogelijkheden voor inloopdouche met open hoekopstelling

Wat zijn nu precies de opties als je een open inloopdouche wilt? Een essentieel punt is uiteraard het formaat van je open inloopdouche. De afmetingen van onze inloopdouches beginnen bij een breedte van 80 cm en de grootste open inloopdouche is 180 cm breed. Op het vlak van glasmotieven bieden we een gevarieerde keuze aan. Zo hebben we van het merk SanyOne een elegante open inloopdouche van 120x195 cm met helder glas in een mooi chroom profiel. Wil je een stijlvolle open inloopdouche, dan is de Linie Walk-in zeker de moeite waard om te bekijken. Deze open inloopdouche van 100x200 cm in mat Stripes glas heeft prachtige zwarte lijnen voor een strakke look. Ook in onze Balmani collectie vind je een ruime keuze aan inloopdouches met diverse glasmotieven en kleurprofielen. Een ware blikvanger is bijvoorbeeld de Balmani BMSS open inloopdouche met een afmeting van 140x200 cm die gemaakt is van Mikado glas in mat zwart profiel. Verder beschikken we ook over smaakvolle douchewandbekleding van verschillende materialen, waaronder keramiek, acryl of composiet. Daarnaast kun je je open inloopdouche ook uitbreiden met functionele accessoires, zoals een zeeprekje in chroom of een comfortabel douchezitje. Heb je ook een nieuwe douchekraan nodig voor je nieuwe open inloopdouche? Je kunt dan onder meer kiezen voor een douchekraan met een waterspaarfunctie, waarmee je minder water verbruikt en toch een krachtige waterstraal hebt. Of wat dacht je van een thermostatische kraan die je op de ideale temperatuur kunt instellen?

Onze andere opties voor inloopdouches

Naast de inloopdouche met open hoekopstelling hebben we de inloopdouche in hoekopstelling met vast zijpaneel om spatwater te beperken of de inloopdouche in hoekopstelling met een beweegbaar zijpaneel. Het laatstgenoemde model is ideaal als je wat minder ruimte in je badkamer hebt. Je kunt dan het zijpaneel op ieder moment wegdraaien. Verder vind je in ons assortiment de open inloopdouche met open muuropstelling. De glazen wand staat parallel aan de muur en de zijkanten zijn open. Met deze open douche creëer je een hele moderne badkamer. Wil je weten welke mogelijkheden voor een open inloopdouche er nog meer zijn? Kom dan naar onze showroom en bekijk ons ruime aanbod inloopdouches. Onze gespecialiseerde medewerkers staan je graag te woord om je van professioneel advies te voorzien.