Maak je bestelling compleet

Benodigde producten Onderstaande producten zijn verplicht mee te bestellen (en kan u niet afvinken).

Aanbevolen producten Onderstaande producten bevelen we aan in combinatie met het gekozen product (je kan ze afvinken indien niet gewenst).

  • Gratis levering in België.
  • Gratis stockage (tot 6 maanden na aankoop)
  • 100% servicegericht

Totaalprijs:
€ 998,99 -39.25% = € 606,89

Productbeschrijving

De Balmani Vibe is een prachtige, composietmarmeren douchebak met witte leisteenstructuur. Dankzij het gestructureerde en matte oppervlak is de bak anti-slip en veilig voor de hele familie. De douchebak is verkrijgbaar in afmetingen van 90 op 90 cm tot 180 op 90 cm. De Balmani Vibe is slechts 2,5 cm hoog en loopt naadloos over op de badkamervloer. De perfecte inloopdouche! Combineer deze douchebak met één van de vele Balmani-douchedeuren en douchewanden en creëer je eigen droomdouche. Het oppervlak van deze douchebak helt lichtjes af naar de sifon. Zo loopt het water efficient weg. Je kan kiezen uit een inox of wit sifonrooster, voor een harmonieuze afwerking. Voor een vlotte installatie, bestel je de sifon eenvoudig mee. De Balmani Vibe is ook verkrijgbaar in een donkergrijze composietmarmeren uitvoering.
Afmetingen B 160.0 x D 90.0 x H 2.5 cm
Merk Balmani
Naam Vibe White
Type Rechthoek
Reeks Vibe
Materiaal Composietmarmer
Afwerking Leisteenstructuur
Kleur wit
Gewicht 89 kg
SKU (artikel nummer) 36458

Hulp nodig bij je bestelling? Mail je vraag naar webshop@x2o.beof bel naar 050 32 82 93 (op weekdagen tussen 9-12 en 13-17 u.)