Star douchebak
€ 479,00 -40% =
€ 287,40
promo
  • Star douchebak
  • Star douchebak
  • Star douchebak
  • Star douchebak
Star douchebak
€ 479,00 -40% =
€ 287,40
promo

Productbeschrijving

De stralende Luca Varess Star douchebak wordt zonder twijfel de ster van je badkamer. Met glanzend composietmarmer kies je voor een zeer duurzame douche die klasse uitstraalt. De afwisseling van strakke en vloeiende lijnen geven je badkamer een luxueuze, dynamische uitstraling. De douchebak is amper 3 cm hoog en beschikbaar in verschillende afmetingen, van 120 op 80 cm tot 180 op 90 cm. De Luca Varess Star is veelzijdig en kan je gebruiken in elk soort doucheopstelling, van een douchehoek tot een douchenis of inloopdouche, en combineren met jouw favoriete douchedeuren. Mix en match naar hartenlust om jouw ideale douche te verkrijgen. De stevige douchebak leg je in een egale laag cement. De sifon bestel je gemakkelijk mee.

De Luca Varess Star douchebak heeft zijn naam niet gestolen: deze bak straalt en je badkamer zal dat na installatie ook doen. Deze douchebak van wit composietmarmer is veelzijdig en onderscheidt zich van andere douches door een bijzonder design waarin strakke en vloeiende lijnen elkaar afwisselen. Je badkamer krijgt zo een luxueuze, dynamische uitstraling die groot en klein zal bekoren.

  • Deze douchebak heeft een lage randhoogte, waardoor de bak volledig vlak is. Dat is niet alleen stijlvol, maar het maakt het ook nog eens erg makkelijk om in te stappen.
  • De Luca Varess Star kan je gebruiken in elk soort doucheopstelling: van douchenis tot inloopdouche.
  • Het wit composietmarmer van de bak zorgt voor een mooie blinkende afwerking en is zeer vormvast.
Afmetingen B 120.0 x D 90.0 x H 3.0 cm
Merk Luca Varess
Naam Star
Type Rechthoek
Materiaal Composietmarmer
Afwerking Blinkend
Kleur wit
Gewicht 39 kg
SKU (artikel nummer) 31290

Star douchebak

€ 479,00 -40% =
€ 287,40
Composietmarmer Blinkend B 120.0 x D 90.0 x H 3.0 cm
promo
Direct leverbaar overal in België.