Plano douchebak
€ 699,00 -40% =
€ 419,40
promo
  • Plano douchebak
  • Plano douchebak
  • Plano douchebak
  • Plano douchebak
Plano douchebak
€ 699,00 -40% =
€ 419,40
promo

Productbeschrijving

De Balmani Plano douchetub valt op dankzij zijn kwaliteitsvolle designuitstraling. De blinkend witte, composietmarmeren douchebak is tijdloos vormgegeven met strakke, subtiele lijnen. De sifon verdwijnt netjes onder het composietmarmeren sifondeksel, voor een ultiem gevoel van harmonie. De stevige douchebak is 4 cm hoog, en beschikbaar in afmetingen van 90 op 90 tot 180 op 90 cm. De Plano douchebak is een ideaal canvas voor jouw droomdouche en kan je naar hartenlust combineren met alle douchedeuren en douchewanden uit het Balmani-assortiment. Deze stevige, stijlvolle en duurzame douchebak leg je in een egale laag cement. De bijhorende sifon kan je eenvoudig meebestellen. De Plano douchetub is ook verkrijgbaar in een matte composietmarmeren versie. Dankzij de verschillende afmetingen en kleuren vind je ongetwijfeld een Balmani Plano naar jouw smaak.

De Balmani Plano douchebak is een sterke keuze, door de talloze voordelen die dit ontwerp en materiaal bieden. De douchebak heeft een erg strak en stijlvol design. Dat maakt het de ideale optie voor de moderne badkamer. Je kiest zelf voor blinkend of mat wit, voor de look die het best bij jouw stijl en badkamermeubel aansluit. Ook wat afwerking betreft is deze douchebak een voorbeeld: de afvoer is onzichtbaar. 

  • Het rechte lijnenspel en de kwalitatieve afwerking zorgen voor een zeer strakke look.
  • Omdat de douchebak beschikbaar is in verschillende afwerkingen – blinkend en mat wit – past hij gegarandeerd bij je badkamermeubel en de rest van je badkamer.
  • Dankzij het geïntegreerde sifondeksel heb je bij deze douchebak geen zichtbare afvoer. Een zeer stijlvolle en comfortabele keuze dus.
Afmetingen B 140.0 x D 90.0 x H 4.0 cm
Merk Balmani
Naam Plano
Type Rechthoek
Materiaal Composietmarmer
Afwerking Blinkend
Kleur wit
Gewicht 83 kg
SKU (artikel nummer) 30551

Plano douchebak

€ 699,00 -40% =
€ 419,40
Composietmarmer Blinkend B 140.0 x D 90.0 x H 4.0 cm
promo
Direct leverbaar overal in België.